Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство




Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство

Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство
Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство 
БОЖИЯТ ИДЕАЛ НА ЗЕМЯТА
Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство  
22, февруари 2013 / Пъври месец, 13 ден от първата година на Чон-ил-гук

Снимка от честване на събитието в Корея
Днес е денят на основаването"Краят на света" и "началото на новия свят"  - Ново небе и нова земя. Денят в който всичко е възобновено. Страстна мечта предадена през поколенията. Според волята на Небесния ни Родител. Идеала и мечтата се изпълняват и разкриват пред очите ни. Това е величествен ден на слава. Нов ден на Небето на земята.

Истинските родители преминаха пътя на страдание до победата. Светлината на мир и благословия се разпространява над целия свят. Свят на мир - идеал - според който хората ще създадът истински семейства на истинска любов и създадът хармония с целия свят, служейки на своя Бог - Небесен Родител. Но тази мечта бе разрушена с грехопадението на първите човешки предци - Адам и Ева.

Сатана - фалшивия родител, стана управител на този свят. Мечтата бе разрушена отново, когато Исус Христос - дългоочаквания Месия (Христос), плодът на историята, бе разпънат. Две хиляди години преминаха, докато Господа на Второто пришествие се завърна.

В далечния Изток, от изгрева на слънцето, се роди момче. Сан Мьон Мун получи Божия призив. В сълзи и молитви над Библията, търсейки Божията воля и истина, той тихо се подготвя за мисията си.

От земята съпруга бе подготвена за него. Тя израства в протекцията на християнството. През 1960 'Сватбата на Агнеца' се изпълни според Божията воля. След дългия път на изплащане, преподобния и г-жа Мун установяват модела на Истинско семейство и Истински родители. Надеждата на човечеството за идеалния свят, за първи път е възродена.

На 17, февруари 2013 се състоя Благословия за 3500 двойки
Новите учения се разпространяват от Изток на Запад, като светкавица. Праведните хора се изправиха. Появи се движение разпалващо огъня, който изцелявава болния свят и спря Студената война. В центъра му стояха Истинските родители. Те отвориха пътя за изгрева на епохата след идването на Небето.

Никакво страдание и трудности не можеха да ги спрат. Ние трябва да станем модел истински съпрузи и съпрузи, истински синове и дъщери. Идеални семейства формирани по този начин, евентуално ще създадът нация и свят по модела на този идеал. Времето за изпълнение на Небесното обещание най-накрая дойде. Благословени семейства се появиха по цялата земя, обединени под визията за "Едно световно семейство с център Бог."

Първото масово бракосъчетание на Обединителната църква
Миротворецът в Предсказанията на Ванга, Нострадамус и Библията
Да станем Месии за семейството, рода и нацията си 
Сан Мьон Мун ли е Второто пришествие или друг да чакаме?
Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство




Share your views...

0 Respones to "Денят на основаването на Космическата нация на мир и единство"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info