Джордж Буш поздравява преп. Мун



Джордж Буш поздравява преп. Мун

Президент Буш на Световна лидерска среща на д-р Мун


Президент Буш и други видни, настоящи и бивши световни лидери, наскоро поздравиха д-р Мун за неговата автобиография, която бързо се превърна в бестселър. 

Джордж Буш пише (6:37 на Видеото), “Аз поздравявам Преп. Мун, и всички вас, за вашата работа в служба на света. Аз вярвам общественото служене е един благороден призив. Да, съществуват големи предизвикателства, но нашата воля и решителност са и трябва да бъдат силни.”

През 1993 бившият Американски президент, Джорд Буш, съпровожда съпругата на д-р Мун в световно турне от речи. Първоначално Буш е поканен на една среща на Женската федерация за световен мир, чиито основател е Хак Ча Хан Мун. Президентът остава силно вдъхновен от миротворния ефект на церемониите за посестримяване на жени от бивши вражески нации.  Въпреки неизбежните негативни реакции Буш съпровожда г-жа Мун и изнася встъпителните думи за представянето й на много световни конференции.

Маргарет Тачър поздравява д-р Мун
Решаваща роля на д-р Мун за края на комунизма
Какво е общото между считания от мнозина за месия Сан Мьон Мун и Президента Буш? 

Като основател на вестник Вашингтон Таймс, изиграл основна роля в падането на комунизма, д-р Мун е дълбоко уважаван от почти всички Американски президенти от последните десетилетия.

Нещо повече, проектите и дейностите за Световен мир които д-р Мун е инициирал се ползват с подкрепата не само на десетки бивши и настоящи президенти, но и от много членове на техните семейства. Това ясно показва, че не става въпрос просто за политически коректно добро отношение към д-р Мун и неговите организации, а искрено признание и оценяване на неговите усилия да разреши най-основните и належащи проблеми на човечеството; като гладът, пропастта между богати и бедни, проблема с междурелигиозната, етническа или расова нетърпимост.


Някои факти:
Основните организации на преп. Сан Мьон Мун се ползват със специален статут в Обединените нации (ООН) и са официално регистрирани дори в България.

Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да можем да спрем Комунизма..

Института за изучаване на Американските религии определи Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

През 2004 година, Американсия сенат връчи на д-р Мун и съпругата му, почетна награда за мир.




Share your views...

0 Respones to "Джордж Буш поздравява преп. Мун"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info