Нейл Буш, брат на Президент Буш, подкрепи д-р МунВръзките между Мун и семейството на Буш

Нейл Буш, братът на американския президент Джордж Буш, подкрепи проекти за мир на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун

Президентът Рейган заявява, “Ние имахме желанието, но без Преп. Мун никога нямаше да спрем Комунизма.” Д-р Мун е известен с ролята си за падането на Комунизма. Чрез Вашингтон Таймс той обърна нещата в тази идеологическа война...

Заедно с лидерите на движението за мир, сред които беше и Нейл Буш, по-малкият брат на американския президент Джордж Буш-младши, Мун пристигна във Филипините. Страната е част от 100 дневната обиколка на д-р Мун, която предвижда посещение в сто града от 67 страни и е дълга почти 1000 000 мили”.

Какво е общото между считания от мнозина за месия Сан Мьон Мун и Нейл Буш, братът на президента на Съединените щати Джордж Буш? Като основател на вестник Вашингтон Таймс, изиграл основна роля в падането на комунизма, д-р Мун е дълбоко уважаван от почти всички Американски президенти от последните десетилетия. 

Нещо повече, проектите и дейностите за Световен мир които д-р Мун е инициирал се ползват с подкрепата не само на десетки бивши и настоящи президенти, но и от много членове на техните семейства. Това ясно показва, че не става въпрос просто за политически коректно добро отношение към д-р Мун и неговите организации, а искрено признание и оценяване на неговите усилия да разреши най-основните и належащи проблеми на човечеството; като гладът, пропастта между богати и бедни, проблема с междурелигиозната, етническа или расова нетърпимост.

Нейл Буш наистина оказва активна подкрепа на д-р Мун в околосветската му обиколка с послания за мир. Но той не е единствен. Дъщерята на Президент Рейган, както и членове от семейсто на бившия президент на САЩ, Джерълд Форд, както и самите им родители не само са изразявали одобрението си, но и активно подкрепят дейности на Организациите за Мир на д-р Мун. 

Сигурно си спомняте, че 88-годишният Мун е започнал от бедност кореец, който с много усилия изгражда световен фундамент в усилията си за мир и премахване на бариерите и предразсъдъците между религии, раси, култури и националности. Той притежава вестник “Вашингтон таймс” и организира международни бракосъчетания с идеята, че транскултурните бракове са най-добрия начин за премахване, веднъж за винаги, на съществуващите предразсъдъци, омраза и нетърпимост. 

Джордж Буш поздравява преп. Мун 
Тачър поздравява д-р Мун за приноса в падането на Комунизма 
Вашингтон Таймс: Решаваща роля в идеологическата Студена война
“Тези бракове допринасят за осъществяване на огромната задача да се преодолеят расовите, културните, националните, етническите и религиозните бариери и така да се създаде единно човешко семейство. В Божиите очи цветът на кожата не е от значение. Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години”, заявява д-р Сан Мьон Мун.

Преди две години в сградата на американския Сенат Сан Мьон Мун и съпругата му получиха почетната награда “Корона на мира” за усилията си в полза на световния мир, и то в присъствието на американски сенатори и видни християнски пастори. По време на церемонията д-р Мун обяви също така, че дори хората от Ада като “Хитлер и Сталин” могат да намерят спасение в неговото учение основано на Истинската любов и миротворство. 

Самия Исус ни учи, „по плодовете му ще го познаете.” Или както Проф. Д-р Мортън Каплан, от Чикагския Университет заявява, „Работата на Преподобния Мун и неговото движение могат да преместят планини и може би един ден ще служат, като опората на Архимед за промяна на света. Запознайте се с обхвата на дейностите на Д-р Мун. Учете, за да разберете виждането, което той предлага за бъдещето, и тогава решете за себе си дали виждате Божията ръка зад всичко това.


Революционна едея за мир
РЕВОЛЮЦИЯ НА СЪРЦЕТО И СЪВЕСТТА

По време на своето турне Мун провъзгласи революционната идея за това как да бъде установен световен мир. Той нарича своето виждане “World Peace King Bridge-Tunnel” (Кралски мост-тунел за обезпечаване на мира по целия свят) и като че ли е по-добре то да бъде обяснено с неговите думи:

“Много хилядолетия Сатаната е използвал Беринговия проток, за да разделя географски Изтока и Запада, Севера и Юга, а така също Северна Америка и Русия. Аз предлагам да се построи мост над Беринговия проток или да се прокопае под него тунел, за да може нашата планета да бъде опасана с една супермагистрала, от нос Добра Надежда в Южна Африка до Сантяго в Чили и от Лондон до Ню Йорк и така целият свят ще стане единна общност.”

Идеите на д-р Мун за бъдеще на мир и хармония между расите и народите наистина е пред нас. Икономическия прогрес наистина позволява, чрез световна магистрала светът да се превърне в едно голямо село.  

“Бог ни предупреждава, че повече не ще търпи изолация и разделение. Изпълнението на този проект ще свърже света като едно село. Ще разруши създадените от човека стени между раси, култури, религии и държави, като така ще установи Царството на мирния идеален свят, което е било Божието съкровено желание. Съединените щати и Русия могат да станат едно. Европейският съюз, Китай, Индия, Япония, Бразилия и всички други нации, а също и световните религии могат да обединят усилията си, за да успеем в този проект. Успехът на този проект ще бъде решаващ за установяването на мирния идеален свят, където хората повече няма да воюват помежду си.” – Сан Мьон Мун

В идващите години хората все повече ще могат да пътуват, бариерите които сега изглеждат непреодолими естествено ще изчезнат. Междуетническата и междурелигиозна омраза също ще останат само като болезнен спомен от миналото.
Share your views...

0 Respones to "Нейл Буш, брат на Президент Буш, подкрепи д-р Мун"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info