Да станем Месии за семейството, рода и нацията си



Д-р Мун работи с всички религии за постигането
на Световен мир
Какво е да си Месия?

Нострадамус е използвал директно името “Мун”, за новата месианска фигура, идваща да донесе траен мир в нашето време. Пророка го описва, като нов религиозен лидер, роден в Азиатския изток, който ще мине през невероятно преследване.

Освен името 'Мун', Нострадамус дава още 40 знака по които да го познаем; Месията ще работи за обединяването на религиите срещу Червения комунизъм; Месията ще благославя голям брой семейства, където и да отиде.

Сан Мьон Мун проповядва в
ранните години на църквата
Разбира се тези предсказания от преди 500 години се отнасят не за друг, а за Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун. Като 16 г. момче, младия Мун е призован с Месиянската мисия от самия Исус. В Библията Исус обещава, че един ден ще предаде мисията си на друг, както той я е получил от Отца си. Явно Исус не е расист, както някои от нас.

Какво означава 'Месия' (на старгръцки 'Христос')? В превод това е 'Помазаник' - помазан от Бог с някаква мисия. Първите Месии са царете на Израил - Саул, Давид и Соломон. Но обещанието е, че един ден ще дойде 'Помазан от Бог' (Месия), който ще осъществи светът на мир и справедливост.

Няма значение, кой претендира да е Месия, а кой ще изведе човечеството от вековния проблем с греха, егоизма и корупцията. Исус бе този Месия (Христос), но Евреите днес не могат да го признаят като такъв, понеже светът на мир и справедливост все още не е осъществен. Затова Исус призовава младия Кореец за тази мисия.

Да станем подобни на Христа

Добро или лошо е да има много Месии. Някои християни погрешно смятат това за Богохулство, но Исус е очаквал да станем като него (подобни на Христа), а не да останем егоисти. Две хиляди години Той чака такива хора да се появят. Ясно е, ако вместо един човек, стотици хиляди поемат тази мисия, то по-бързо ще създадем един по-добър свят.

Затова Исус казва, "Аз съм първия, но вие сте след мен и ще вършите дела по-велики от моите."

Нещо повече, в духовния свят всички основатели на религии и светци живели за Бог, са обединени в усилията си да доведат тази мисия до край.

Историята признава такива светли личности

Никой не може да оспори постиженията на д-р Мун в полза на Световния мир, каквито никой до сега не е постигал. Историята винаги е признавала тези личности, макар и съвременниците често да са ги преследвали. А след техния живот цялото човечество е променяло курса си към по-добро. Филмът "Човек, носещ мир и единство", разкрива част от неговите усилия за Мир.



Да създадем истински семейства

Ако Сан Мьон Мун е успял в мисията си да създаде първото безгрешно, Истинско семейство то той е първият. От тук историята ще се промени. Той е първият, а ние след него. Всички трябва да създадем истински семейства и станем истински родители. Едва тогава светът ще се промени. Ние сме Месиите за нашето семейство, род и нация.

Семейство Мун с внука си
Когато има семейства Благословени от Бог, то децата се раждат в Божията потомствена линия - без грях. За първи път Бог може да има право над потомствената линия. Въпрос на време е от тези семесйства да се появят родове, общества и нации с център Бог.

До 2012 г. д-р Мун установи тази традиция на истински семейства. Той обучи милиони да се отделят от егоизма и аморалността поставят изграждането на такива семейства и един мирен свят, като свой приоритет. Той постигна това, въпреки невижданото преследване и аморалната култура на свободен секс, разводи и безверие.

През 2012 година, на 93 години, той отиде в духовния свят, където мобилизира историческите лидери, светци и основатели на религии, да мобилизират огромна, обединена духовна сила и подкрепят тези промени на земята. Така от 2013 година човечеството неизбежно ще поеме по пътя на Духовното просвещение.

Запознайте се с ученията и постиженията на д-р Мун и ще разберете, че те са наистина от Бог. Ако обичате Исус, последвайте този когото той е пратил.


Следните книги публикувани в интернет ще ви помогнат да разберете повече за тази колоритна личност: 

Автобиографията на д-р Сан Мьон Мун
Книгата беше издадена през март от известното и много уважавано издателство GimmYoungSa… само след седмица книгата се превърна в национален хит – заема 7 място в списъка на корейските „документални бестселъри” Подробности

БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП
„Принципът” е учението, което Бог разкрива на Преп. Сан Мьонг Мун. Той е бил на 16 години, когато Бог за първи път го призовава. Младият Мун свободно разговаря с Иисус и светците в рая. В своите духовни общения с Бог, той получава откровение, разкриващо основните аспекти на Божията Воля за живота на хората.

Истинска любов и забранена любов
Тази книга, на Исус Гонзалес Лосада, вдъхновена от удивителните открития, направени от преп. д-р Сан Мьон Мун, представя важни откровения по тази вечна тема, “Истинската любов и забранената любов.” В нея любовта и нейните ефекти върху историята и нас самите се разглежда от социална, психологическа, философска, историческа и теологическа гледни точки. Картината която се разкрива пред нас е наистина уникална и шокираща.  




Share your views...

0 Respones to "Да станем Месии за семейството, рода и нацията си"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info