Какво казват хората за д-р Сан Мьон Мун и неговото движение




Сан Мьон Мун и неговото движение

Какво казват хората за д-р Сан Мьон Мун и неговото движение за мир

"Не трябва да критикуваме нещо което не познаваме", споделя Д-р Мишел Бери, християнска пасторка от Бруклин. "Живота на преподобния Сан Мьон Мун е пример, който всички трябва да следваме. От бедно начало той създава множество организации за мир. Но най-важното, той вдъхновява милиони да оставят търсенето на война. Мисля че това е най-грандиозния принос на д-р Мун за света." Вижте свидетелства на видни християнски лидери свидетелстващи за неговия принос.


"Дори да е критикуван и Исус бе критикуван"

Д-р Филип Джонсън, християнски пастор от Вашингтон: "Казват ми, 'Ти трябва да си луд да следваш такова движение. Но знаете ли какво им казвам? Вие не знаете какво Господ Бог е направил за мен. Вие не знаете какво Святият дух е направил за мен."  

"Когато чета Библията, никой, който е следвал Бог, не е имал лесен път." 

"Питат ме, как така си седнал с преп. Мун, той не е един от нас. Но Исус казва, 'Ако докоснете и най-малкия, който не е от вас. Ако докоснете този, който работи в Моето име, по добре е да закачите воденичен камък около врата си...'", заявява Д-р Е.В.Хил, от Баптистката църква. 

Еврейски Равин дори излиза и обявява преп. Мун за Месия, с думите, "Време е истинския Месия да дойде. Аз ще изсвиря с търбата сега, понеже никога досега не съм виждал Евреи, Християни и Мюсюлмани да се прегърнат заедно и работят за мир."

"Той слага най-голям приоритет на семейството, любовта и мира", споделя Конгресмен Дани Дейвис, "и за това аз подкрепям преподобния Мун".

"Нещата за които са ми казвали, че той бил против, аз открих, че той ги подкрепя. Той е за Исус, за изпълване с Духа, за съвместната работа с обща цел."

Мюсюлмански Мюфтия: "Това движение гледа на хората, като на деца на Аврам, не като различни раси, етноси и култури, а като човешко семейство." "Той е месия, той е пророк.." завършва Архиепископ Сталингс.

Ако искате лично да се запознаете с личността на д-р Мун, запознайте се с неговия живот, откровения и цели, като прочетете следните книги онлайн:

Автобиографията на д-р Сан Мьон Мун
Книгата беше издадена през март от известното и много уважавано издателство GimmYoungSa… само след седмица книгата се превърна в национален хит – заема 7 място в списъка на корейските „документални бестселъри” Подробности

БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП
„Принципът” е учението, което Бог разкрива на Преп. Сан Мьонг Мун. Той е бил на 16 години, когато Бог за първи път го призовава. Младият Мун свободно разговаря с Иисус и светците в рая. В своите духовни общения с Бог, той получава откровение, разкриващо основните аспекти на Божията Воля за живота на хората.

Истинска любов и забранена любов
Тази книга, на Исус Гонзалес Лосада, вдъхновена от удивителните открития, направени от преп. д-р Сан Мьон Мун, представя важни откровения по тази вечна тема, “Истинската любов и забранената любов.” В нея любовта и нейните ефекти върху историята и нас самите се разглежда от социална, психологическа, философска, историческа и теологическа гледни точки. Картината която се разкрива пред нас е наистина уникална и шокираща.

Видни теолози свидетелстват за д-р Мун
Мун ли е Месията - Второто пришествие?
Кой е Преподобния Мун?
Ранните години на Обединителната църква




Share your views...

0 Respones to "Какво казват хората за д-р Сан Мьон Мун и неговото движение"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info