Маргарет Тачър поздравява д-р Мун за приноса в падането на Комунизма



Лейди Тачър: писмо до д-р Мун


[160px-Thatcher-loc.jpg]
Тачър поздрави д-р Мун за приноса му с основания от него вестник Вашингтон Тайс за мирното приключване на студената война.

Лейди Тачър изпрати най-добрите си пожелания за 25 годишнината на Вашингтон Таймс. Тя изрази голямото си желание да присъства лично и признанието си за "точните коментари и най-висше ниво репортажи" за четвърт век от съществуването на вестника.

В поздравлението си Тачър заявява:

"Не бе лесно когато основателя на вестника, д-р Мун, започна Вашингтон Таймс... но можем да бъдем сигурни, че докато Вашингтон Таймс съществува консервативните възгледи не ще бъдат удавени... Имам предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата, която той даде на президента Рейгън и на мен самата за приключване на Студената война". Маргарет Тачър

Д-р Мун е известен като основател на Вашингтон Таймс, изиграл централна роля за падането на Комунизма, и е признат за шампион на междурелигиозния диалог и революционен подръжник на семейните стойности.

Маргарет Хилда Тачър, Баронеса Тачър е първата жена министър-председател в Обединеното кралство от 1979 до 1990 г. Тя е член на Консервативната партия и е наричана Желязната лейди в Съветската пропаганда.

Самия д-р Мун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. В писмото си към д-р Мун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях".

Тачър не е единствената която приписва огромна роля на д-р Мун в слагането на край на Комунизма. Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. Президентите Рейгън и Буш Старши, Сенаторът на Юта, Орин Хетч, Примиер Министърът на Великобритания, Едуард Хиф както и други държавни глави признават ключовата роля на Корейския Месия, Сан Мьон Мун, за мирната победа над Марксическия Комунизъм. Обществена тайна е, че това е една от основните причини за масовите пропагандни атаки срещу Мун в българските медии.

Преподобният Мун е един уникален нов религиозен лидер на съвремието. Институтът за излследване на световните религии определя църквата на отец Мун за най-успешната нова религия на 20 век.

Има само 5 световни религии, а Сан Мьон Мун успя в един живот да създаде нова, световно разпространена религия, която да обединява всички тях.  Със своите проекти за мир той успешно обединява хиляди от техните лидери в съвместна дейност за постигането на световен мир.

Д-р Мун е повлиял повече на разитието на съвременнат история от който и да било човек на тази планета. Освен на Вашингтон Таймс, той е основател на Футболният шампионат, Купа на мира - Peace King Cup и десетки други организации за мир, повечето от които са със специален статур в ООН. Той играе много централна роля и в мирните преговори със Северна Корея и в Израел и Газа.




Share your views...

0 Respones to "Маргарет Тачър поздравява д-р Мун за приноса в падането на Комунизма"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info