Сан Мьон Мун: Изграждане на свят на мир във време на глобална криза



Преподобният Сан Мьон Мун:

Изграждане на свят на вселенски мир във време на глобална криза



Преподобния Мун обяви, че 13 януари 2013 г. ще бъде начало на нова ера на мир, а не както някои смятат, че света ще свърши. Моля, прочетете статията, озаглавена "преподобният Мун пророкува 13 януари, 2013 г. ще бъде "Деня на основаването на една ера на мир".

Едно нещо е факт; Сан Мьон Мун основава единствената религия в историята, която се разпространява до всички страни по света, още през живота на своя създател. Това е неоспорим Световен рекорд!

Във това видео виждате на кратко живота и постиженията на тази историческа личност. Той е говорил в парламенти, пред правителства  и държавни глави. Той организира твърдото изправяне срещу Тоталитаризма. Д-р Мун предотвратява навлизането на Комунизма в много страни от третия свят. Вестник Вашингтон Таймс, основан от него, изиграва върховна роля в това.

Президент Рейган заявява, "Заедно (с д-р Мун) запретнахме ръкави и се захванахме с тази задача. И да наистина, ние победихме в Студената война."  "Не бе лесно когато основателя на вестника, д-р Мун, започна Вашингтон Таймс", споделя Маргарет Тачър. Те не са единствените които признават ключовата роля на д-р Мун за края на Комунизма.

Божието желание е да се изрази като Истински Родител на човечеството. Преп. и г-жа Мун са проляли много сълзи в живота си. Те отдават всичките си ресурси и време за създаването на свят, в който всички хора да наследят Истинската любов на Бог в своите семейства.

Въпреки напредналата си възраст, те продължават по този път, вярвайки, че техните усилия и жертва ще се изплатят и ново поколение на мир ще се появи. Преп. и г-жа Мун инвестират всичко от себе си през целия си живот, за осъществяването на траен мир за човечеството, с Бог като център.

Следните книги публикувани в интернет ще ви помогнат да разберете повече за тази колоритна личност:

Автобиографията на д-р Сан Мьон Мун
Книгата беше издадена през март от известното и много уважавано издателство GimmYoungSa… само след седмица книгата се превърна в национален хит – заема 7 място в списъка на корейските „документални бестселъри” Подробности

БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП
„Принципът” е учението, което Бог разкрива на Преп. Сан Мьонг Мун. Той е бил на 16 години, когато Бог за първи път го призовава. Младият Мун свободно разговаря с Иисус и светците в рая. В своите духовни общения с Бог, той получава откровение, разкриващо основните аспекти на Божията Воля за живота на хората.

Истинска любов и забранена любов
Тази книга, на Исус Гонзалес Лосада, вдъхновена от удивителните открития, направени от преп. д-р Сан Мьон Мун, представя важни откровения по тази вечна тема, “Истинската любов и забранената любов.” В нея любовта и нейните ефекти върху историята и нас самите се разглежда от социална, психологическа, философска, историческа и теологическа гледни точки. Картината която се разкрива пред нас е наистина уникална и шокираща. 

Най-доброто издателство издаде Автобиографията на д-р Мун
Автоиографията на д-р Мун стана национален хит
Предговор към Автобиографията на Сан Мьон Мун




Share your views...

0 Respones to "Сан Мьон Мун: Изграждане на свят на мир във време на глобална криза"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info