Примабалерината Джулия Мун официално приета от първата лейди на България



Президеншата на България благодари на преподобния Мун за спонсорство

11 август 2002 / Обединителни новини

Джулия Мун официално приета от първата лейди на България
Искуството вдъхновява човешките сърца. За да установи култура на мира д-р Мун основава един от най-реномираните училища по изкуствата на истока, "Малките Ангели". 

На международното балетно съревнование във Варна танцьори от Универсалния Балет, основан от д-р Мун, печелят златни медали. Прима балерината, Джулия Мун, е поканена като жури на следващия конкурс през 2002 година.

При участието си в 20-тия юбилеен Международен балетен конкурс във Варна, Джулия Мун бе посрещната от президеншата. Г-жа Първанова изрази благодарност на д-р Мун за финансовата подкрепа на конкурса.

Международната културна фондация , основана от д-р Мун, за втори път спонсорира този висок международен културен форум със значителна сума. Известно е, че д-р Мун развива обширна дейност в областта на културата и изкуството, с основната цел да отвори път за установяването на световен мир и прокарването на културата на сърцето, любовта и съвестта.




Джулия е съпруга на Хън Джин Мун, втория син на Корейския религиозен лидер. През 2000 г. тя е в България в качеството си на директор на Компанията “Универсален балет” и като педагог, съпровождаща групата от състезатели. Сега тя бе поканена като член на международното жури.

“Тази година участието ни в най-стария и най-популярен балетен кнкурс бе изключително ползотворно. Освен, че състезател от нашето балетно училище стана носител на 2-ра награда сред малдша възраст, аз успях да се срещна и запозная с много изтъкнати балетни артисти, критици и журналисти от цял свят, което е голям успех и отваря много възможности за нашата провиденческа работа чрез блаета за в бъдеще” – сподели Джулия.

“Това е невероятен пример за саможертвеността на Истинските родители (Д-р Мун и съпругата му), които инвестират всичко от себе си за възстановяването на човечеството,” коментира Националния Координатор на Българския клон на Семейната федерация за мир, Бисер Бойчев. Той заедно с Мигаил Сергеев (PR на Обединителното движение в България), както и 4 члена бяха всред официално поканените гости на гала концерта и официалното връчване на наградите.

По-късно на коктейл даден от Първата дама на България, патрон на конкурса, Джулия Мун се срещна с президеншата. Снахата на д-р Мун представи дейностите на Преподобния в областта на културата и изкуството.

Проведена бе и среща с министъра на културата – проф. Б. Абрашев. Той е един от първите академици, взели участие в дейността на Професорската Акъдемеия за Световен Мир. Самият той е преминал 7 дневен семинар върху Божествения принцип в Унгария.


Джулия Мун: награда за принос в културата


Министърът на културата, младежта и спорта награди Джулия Мун с орден за изключителен принос в областта на културата, на церемония по случай деня на културата в Корея. Джулия Мун, като директор на Юнивърсал балет и до 2001 година негова прима балерина е печелила множество международни отличия. Компанията подържа и редица социални проекти по целия свят.




Share your views...

0 Respones to "Примабалерината Джулия Мун официално приета от първата лейди на България"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info