Сан Мьон Мун и Потомците на Линкълн



 

Новините за нулирането:
Сан Мьон Мун и 
ПОТОМАЦИТЕ НА ЛИНКЪЛН

Сега целият духовен свят е обединен зад Истинския Баща, д-р Мун, за да поведе земята към пълното освобождение

От  Обединител  / май 2021 г. / CIG News

Не знам защо хората ми пишат за Тръмп. Не знам много за него, но харесвам братовчед му - Елвис Пресли. Защото той имаше Божествения принцип в библиотеката си. Съвпадение? Не знам. И да, те имат интересен род. Надявам се да научите повече за тях. Потомци на Ейбрахам Линкълн, ако не знаехте. И разбира се, Q движението е много старо. Борба от десетилетия с Кабала. Помислете, Линкълн, Никсън, Рейгън. Нищо чудно, че сега Линкълн е лидер на американските президенти в света на духовете, като работи с преп. Мун оттам, за да почисти земята. Казах ви за това преди 7 години, ако не сте слушали внимателно. Вижте, НЕЛСЪН МАНДЕЛА: ПОСЛАНИЕ ОТ ДУХОВНИЯ СВЯТ:

„Много хуманитаристи и морални лидери тук, в духовния свят, работят с преп. Мун“, обясни Мандела и започна да изброява; "Махатма Ганди, Джон Кенеди и много лидери на ООН, които вече са в духовния свят. Много повече идват и се присъединяват всеки ден." Мандела говори за редица исторически личности, които сега подкрепят усилията на преподобния Мун за световен мир, продължаващи в духовния свят. „Президентът Линкълн ръководи групата от президенти на САЩ. Преподобният Мун мобилизира целия свят на добрите духове да се подготви да слезе и да работи с него на земята от 2015 г., за да донесе Божия идеал възможно най-скоро.“ Духовно послание

И така, ето новината : „Ейбрахам Линкълн имаше 4 деца. 2 от тях бяха изпратени в Либия. Уилям Уолъс Линкълн и неговият брат Тад Линкълн. Тад Линкълн беше DJT и дядото на Елвис. Елвис, DJT, JFK и Джоузеф и Джулиан Асандж са всички братовчеди. Връзката на HH, Джон Г. Тръмп и Никола Тесла е много важна. Изтеглете ФАЙЛОВИТЕ TESLA от FBI VAULT от 2019 г. и се уверете сами."

Линкълн официално няма живи потомци.

Двамата сина оцеляват, след като се укриват в Либия под различни имена. Има направен филм за този дядо. Не единствените, които трябваше да се скрият от Кабала и да влязат скрити; Но така съпротивителното движение израства в тайна през вековете. (Това е, което знаем досега - времето ще разкрие пълната картина)

Защо отец Мун каза:

„Масовото движение, започващо от Египет, се случва в Либия и Китай и ще отиде в Северна Корея и Корея. Как може да оцелее Корея? Днес дойдох тук, за да разреша това. Никой не знае и никой не иска да знае точката на пречупване на реставрацията. Никой не е загрижен за това реципрочно (за мен).“ tparents.org

По-интересната част е: чудо е, че преп. Мун успя да оцелее, въпреки факта, че ги разобличи идеологически и блокира много от плановете на Кабала, особено превземането на света чрез комунизма.
 
"Племето на Мун се състоеше от членове на военни и граждански служители от Гогурейо (древно кралство) в Корея. Защо рода Мун е важен? Това е, защото всеки трябва да премине през него, за да влезе." (Фамилията на Истинския Баща е Мун. Мун е китайския иероглиф, който означава "Врата," "порта") tparents.org

Повярвайте ми, не вярвам, че идва нещо велико, защото вярвам на политици, военни или някой друг. Не! Доверявам се на Бог! Знам, че духовният свят се движи с голяма сила под командването на Истинския Отец Мун. Ето защо след 2012 г. светът няма къде да отиде, освен да се промени според Божията Воля. Тъй като всички познаваме сърцето на Отец много добре, той няма да позволи на нито един от злите планове, причиняващи болка на Бога, да продължи. От 2012 г. има само една възможна времева линия, победа за добрата страна.

И добре, толкова е страхотно, че някои фигури на Йоан Кръстител са били приготвени от Бог отдавна. Време е техните усилия да се слеят с нашите. Чудесно е, че духовният съветник на Донал Тръмп участва в митингите и истинската майка имаше срещи с нея по въпроса за обединението на Корея. Как мислите, че е имал точното отношение да се срещне с лидера на НК? И между другото, защо видеото, което той представи, беше направено от нашето Студио, с нашите материали и наши идеи? Помисли си; той е единственият президент, който не е започнал никаква война.

Ето още ФАКТИ:
Факт: Байдън души деца, целува устните им, докосва интимни части
Факт: Островът на Байдън до острова на педофилите на Епщайн. Съвпадение?
Факт: Тръмп започна невероятно почистване на педофилските кръгове на най-високо ниво
Факт: Тръмп подписа изпълнителни заповеди за защита на семейството на съпруг/съпруга и защита на децата от педофилски организации
Факт: Тръмп спря паричния поток към неморални, аборти и комунистически организации

Не мога да не изпитвам съжаление към членовете, които все още спят след всичко това, все още се доверявайки на фалшивите либерални медии и негодувайки на Тръмп. Колко болезнено е да се види как в своето невежество те подкрепят педофил, надушващ млади момчета и момичета, замесени в корупция със стотици милиони долари. Но не се притеснявайте, всичко ще излезе скоро. Ако искате да знаете как комунизмът ще рухне в Китай и Северна Корея, моля, прочетете статията ми, ВНИМАВАЙТЕ СЕ ОТ КАКВО ИДВА .

"Ако не внимавате, вестникът ще ви накара да мразите хората, които са потиснати, и да обичате хората, които извършват потисничеството." - Малкълм Х

Слава Богу, в последното видео, нашият щаб изтри учен, който популяризира Vax, тя вече не се появява. Това беше голям провал, да позволим на такива хора да отклонят Майчин рали на надеждата от истинската му и възвишена цел.

Кой стартира Big Pharma през 1870 г.? Big Pharma Labs е собственост на? Двете лаборатории в Ухан са собственост на? Наистина просто. Лабораториите, в които вирусите са създадени от човека, точно като СПИН и много други. Вижте, масовата ваксинация предизвиква рязък скок в случаите и смъртните случаи! +Задължително видео


Сенатска комисия по държавни въпроси : „Ваксините много добре могат да бъдат заплаха за тяхното здраве и безопасност… Тези ваксини не са официално одобрени от FDA… 30 души на ден умират от тези ваксини… плюс хиляди инфаркти и почти 8000 хоспитализации … Може да има значителни странични ефекти… увреждания през целия живот.” 

Тъкър : Колко са починали след ваксини срещу COVID? „Средно 30 души. на ден, а това е само 1% от реалните случаи. Вижте,  COVID VAXXED ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАРАНТИНИРАН ! Експертен консенсус. И видяхте ли телевизионния репортаж, че ваксините унищожават антителата в кръвта ви? Уау! 

Сега свържете всички петролни рафинерии и медицински/фабрики за ваксини/лаборатории, които са бомбардирани или запалени.

Краят на двойното президентство е близо

„В САЩ тази вътрешна война с двойното президентство ще се промени и ние ще отведем много хора от властта заради корупцията... Ще обърнем този измамнически вот... Ще бъде много драматично... но това ще се случи и ще се оправим. И ние ще вземем това под контрол. Ще бъде травмиращо за твърде голяма част от света, но знаете ли какво, ние имаме това. Ще се оправим.” Хуан О'Савин

Целта на това нулиране не е да унищожи добрите с лошите, обясни той. Тръмп наистина управлява фалита на Съединените щати. Това е неговата роля. Да изтрием тези измамници и да върнем богатството на първоначалните собственици - хората. Ще бъде досаден процес. Не всеки ще бъде щастлив. 

Осъзнаваш ли мащаба на случващото се?

В този момент ние лекуваме земята от вековната сатанинска хватка. Скоро измамата ще бъде толкова огромна, че медиите ще бъдат принудени да я отразяват 

Осъзнаваш ли мащаба на случващото се? Виждате сега фактите за Израел да се обсъждат в главните новини, които преди бяха пълно табу. Това е невъзможно, ако медиите все още бяха под ционистката мафия. 

"80% са скрити в тази операция, само 20% са публични. В противен случай светът ще рухне. Ние унищожаваме "Култа", който управлява света." В 
 
Най-големите ходове се правят зад кулисите. Определено не в масовите медии. ТАКА, СЛЕДВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО актуализациите ми


Медиите вече са заети

Значи да! Медиите вече са взети под добрите момчета. Скоро филмът, който ни показват, ще започне да се слива с реалността. Израел и медиите бяха запазени за последно. 

Виждате, че повечето от злите журналисти са напълно изчезнали и заменени с нови, по-невинни, които все още имитират, че са на злата страна, но позволяват много истина. Сега идват много забранени въпроси. Особено за Израел в момента. 

Болшевиците/хазарските/ционистките Ротшилди поставиха Израел на картата. Ротшилд изкуствено осемениха британските кралски особи. Трябва да разберете миналото.”

Много документални филми за злините, които бавно трябва да бъдат разкрити пред обществото, непрекъснато се показват по много от новинарските канали. Обсъждат се проблемите с педофилията в кралското семейство; Израелски бомбардировки над невинни семейства. Хората бяха убивани в миналото за такива знания, но сега медиите, собственост на тези престъпници, го съобщават и правят напълно разобличаващи документални филми. Еха! Сигурно си умрял, за да не осъзнаеш какво всъщност се случва. 

Най-голямата платформа за сексуално насилие над деца е свалена

Германската полиция разби платформата за сексуално насилие над деца "Boystown" с над 400 000 членове

Спахте ли, докато с идването на Тръмп започна огромна операция за почистване на педофилските мрежи и трафика на деца? Холивуд, Епщайн, кралски членове, банкери... всички видове недосегаеми хора изведнъж се затичаха. И членовете все още спят, без да знаят, че Тръмп е от добрата страна? Еха! 

В социалните медии също има огромен процес на почистване. Една от най-плодотворните платформи за сексуално насилие над деца в мрежата с над 400 000 потребители беше изведена офлайн, а администраторите бяха арестувани в операция на няколко агенции. Следват още много арести (ЕВРОПОЛ). Нови и нови арести на педофилски групи са почти ежедневна новина през последната година или нещо повече. Преди няколко дни полицията на Северна Каролина откри над 150 изчезнали деца. 

Тих 18-месечен проект, завършен в Берлин/Underworld Boys, градски тунели затворени/ЗАПЕЧАТАН

"Има около 75 картелни организации, които контролират трафика на жени и деца. Това е робство." „Хиляди малки деца се пренасят през нашата граница, за да бъдат продадени за секс.“ Вижте този документален филм  за сексуалния трафик на деца в Америка ( видео ). 

Документален филм 12 :  Бил Гейтс, контролиращ медиите, използвайки проверки на факти, за да скрие синтетичните си бургери от абортирани бебета и щетите, причинени от неговите ваксини за обезлюдяване. (8)  (9)  (10)  (11)  (12)  (13)

100 главни изпълнителни директори управляваха света

Проблемът датира още преди масоните или йезуитите. Те са краят на линията, а не началото. Вижте, История на сатанизма

Истината ще бъде толкова трудна за обществото да преглътне наведнъж. Повечето от историята, която ни казват, е лъжа. Всичко от 1871 г. се изтрива напълно, тъй като е счетено за незаконно. Ще се покаже истинското лице на тези, на които се възхищавахме. 

100 главни изпълнителни директори са тези, които наистина управляват света под указанията на Кабала. (2)  Да, ние се възхищавахме на повечето от тях, защото им беше дадена тази позиция на власт и пари от Кабала. Нает да събори Америка. 21 планирани задачи; Изключено захранване, изключен газ, изключена вода, спиране на хранителни стоки, обезлюдяване на ваксините, Израел/Палестина... Адът на земята. 

Как контролират всичко? Байдън не контролира. Преди да издаде своята изпълнителна заповед, преди дори мастилото да е изсъхнало върху хартията, тези корпорации незабавно предприемат действия. Но плановете им продължават да бъдат блокирани от Белите шапки. 

„Няма повече корона, Британска общност, фалшиви конституции, декларация на Балфур, голяма фармация, големи технологии и т.н. Светът, какъвто го знаете, си отива.“

Английската кралска корона се премахва от съществуването. Те вече няма да имат контрол над никого. Удивителната част беше, че видях това по телевизионните новини. Жена ми също го видя по телевизията на работа. огромен! Те официално се оттеглиха от всички тези позиции, пише новината. 


Изборна измама : Картите падат

Появяват се доклади, че Аризона все още не е намерила нито един глас за Байдън, който да не е бил незаконен... Един милион незаконни гласа бяха подадени за Байдън. Изчакайте, когато излязат фактите за неговата корупция.

Изборната измама беше уловена в реално време през ноември 2020 г. Вие наблюдавате как всичко се разиграва. Повече държави ще правят одити. Това е част от шоуто за събуждане. Това шоу има много, много други аспекти.

Тръмп в скорошно интервю : „Хората ще бъдат много, много щастливи, когато направя определени съобщения! Останете на линия.“ (4)

Виждате как заговорите последно ритат в Израел. Време е за дълбоко почистване. ЦРУ, МОСАД и МИ6 започнаха всяка война през последните 70 години, ако не знаехте. Ние познаваме тренировката; те се бомбардират, за да извинят убийствата и ограбването на палестинците, докато се представят като жертви в медиите, които притежават. (5) Но този път Белите шапки контролират. Ракетите бяха изстреляни от Сирия, но всички терористи, замесени в това планиране, са свалени. (6)

СРЕЩУ ПАПАТА... И ДРУГИ... Q каза, че папата ще има УЖАСЕН МАЙ!

Току-що научихме от високопоставен военен източник, „Wuhan Big Pharma Labs води до 34 сатанински сгради, удряни с Gods of God & Flooded“. И да,

Съдебно дело за нарушения на Нюрнбергския кодекс
"100 пъти по-опасен от вируса! Той презаписва оригиналната ви, дадена от Бога програма."

Американските лаборатории не могат да открият Covid-19 в нито един от 1500-те положителни теста. 90% от тестовете са били фалшиви, твърдят експерти. Смъртността по време на Covid беше същата като всяка друга година. И все пак бизнесът и средствата за препитание се унищожават поради спазването на безумните ограничения в нацистки стил. Истинската пандемия обаче идва с ваксините, които тези престъпници налагат. 

Вече повече от 13 000 смъртни случая са докладвани официално от CDC в резултат на експерименталните инжекции с COVID. Експертите казват, че само 1% от действителните случаи се съобщават. Помислете за реалните нива на смъртност. Това е истински геноцид. Нищо чудно, че мнозина предричат ​​предстоящи трибунали в Нюрнбергски стил. ВРЕМЕ Е ЗА СТАВАНЕ

И започна! Повече от 1000 адвокати и 10 000 медицински експерти започнаха съдебни производства срещу CDC, СЗО и групата в Давос за престъпления срещу човечеството. (7) По време на процесите в Нюрнберг медиите също бяха преследвани, а членовете бяха убити за лъжа на обществото. 

Нарушение на Нюрнбергския кодекс 1: Никой не трябва да бъде принуждаван да предприеме медицински експеримент без информирано съгласие. Сега те принуждаваха хората, без дори да предоставят информация за негативните ефекти и опасностите от тази генна терапия. Пропусна експериментите с животни и премина директно към експерименти с хора, което е нарушение на Нюрнбергския кодекс 3. 

Системата за отчитане на CDC VAERS показва над 4000 смъртни случая и 50 000 наранявания от ваксина в Съединените щати. В ЕС се съобщава за над 7 000 смъртни случая и 365 000 наранявания от ваксина. Това е сериозно нарушение на Нюрнбергския кодекс 4.

Нюрнбергският кодекс 6 гласи, че „рискът никога не трябва да надвишава ползата“. Ковид-19 има степен на възстановяване от 98-99%. Увреждането от ваксината, смъртта и нежеланите странични ефекти далеч надвишават този риск. CDC е напълно наясно, че използването на пропускливи ваксини улеснява появата на по-горещи (по-смъртоносни) щамове. И все пак те са пренебрегнали това. Вместо това те правят планове да направят тази смъртоносна ваксина задължителна. Това е нарушение на Нюрнбергския кодекс 7: „Защита от дори отдалечени възможности за нараняване, увреждане или смърт“.

Според Нюрнбергския кодекс 9: „Всеки трябва да има свободата да прекрати експеримента по всяко време“. И все пак, въпреки призива от над 85 000 лекари, медицински сестри, вирусолози и епидемиолози – експериментът не свършва. Вместо това те промениха законите, за да наложат спазването им.
„Компаниите от Кабала ще рухнат под самата тежест на корупцията.
Помислете за изпълнителна заповед 1221 и SpaceForce Cyber."
Срив : петрол, болници, автомобилна индустрия, Макдоналдс

Вижте как лабораториите за петрол, медицина/ваксини са бомбардирани или подпалени.
Вижте Тайван, Обединеното кралство и Индия.

Цялата медицинска система ще се срине. Болниците по целия свят са обект на кибер атаки. Те спират елективните операции и други лечения, т.е. лечение на рак. Медицинските легла по пътя. (8) Старите лечения са остарели. 

От вчера има големи кибератаки срещу доставчици и производители на автомобили в Германия, като Audi, BMW... Но нищо в новините. Това е прецизна кибер атака срещу компании Cabal.

Въведете „Макдоналдс“ в лентата за търсене. Вижте колко McDonalds по цялата планета бяха затворени под Covid. 100-те!

Немските летища нямат самолети. (9)  Масова кибератака с нулев ден. Самолетите и влаковете ще спрат. Срив на глобалния фондов пазар. 34 сатанински сгради и язовири са бомбардирани. Потомъкът на Линкълн току-що написа преди няколко дни:

„Глобално военно положение. Квантови системи. Проект Один е включен. Несара/Гесара/RV. Военни трибунали/Изповеди/10-дневен филм... Операция на НСА." WhipLash


Краят е близо : QFS е под ръка

Да, краят е близо. Наближаваме финалната линия.

Това е преход към нова и много по-здравословна система на световно управление; Това включва разпадането на банковия картел на Ротчилд и съществуващата нефункционираща икономическа и политическа система.

Те използват фалшивата пандемия, бунтове и всичко останало, само за да запазят властта. Но те са обречени. Светлините/захранването са изключени, преминаване към безплатна енергия на Tesla.

„Интернет се заменя с нов квантов интернет. Вижте изстрелванията на Starlink Rocket. Алфа и бета версии. Алфата е 10 000 пъти по-бърза. Бета е около 7 500 + пъти по-бърза и готова за работа. Интернет трябва да бъде изтрит от операцията Присмехулник. Всички нови платформи идват." WhipLash

Саймън Паркс: QFS : Квантовата финансова система се готви да стартира. Саймън беше вербуван от военните, за да подпомогне процеса. Той дава интересно отвътре. Данъкът върху труда ще бъде премахнат, животът ще стане по-лесен. Производството на много неща ще поевтинее. 

В случай, че сте го пропуснали, през декември 2020 г. китайски космически кораб кацна на Луната. (8)  Това е началото на колонизацията на космоса. В космоса има много ресурси за развитие на човечеството. 

„САЩ разполагат със стотици превозни средства, които са повече от способни на космически полет. Така че имаме флот от превозни средства, които привидно са извънземни. Но ако знаете това, ще започнете да се питате защо все още използваме петрол...”, затова пазят цялата тази тайна, каза ВМС Тюленът, Бил Ууд. „Този ​​космически флот... може лесно да обикаля Слънчевата система без много време или каквито и да било пречки за обитателите. Попитан колко бързо? Той отговори: „Невероятно бързо… малко под скоростта на светлината“. ( Видео )

Сега  Обединеното кралство строи първото в света летище... за летящи автомобили . Изграждат се автономни автомобили, летища за летящи автомобили. Безжична технология през цялата тази година.

Епохата на мира
.
Бъдещето е светло. Ние ще бъдем поколението, когато всичко се промени към по-добро!

Федерацията за Всеобщ мир (НПО с общ консултативен статут към Икономическия и социален съвет на ООН) беше домакин на серия от онлайн виртуални срещи на върха под заглавието „Рали на надеждата“.

Съоснователят, д-р Хак Джа Хан Мун, наричан нежно от мнозина като Майка на мира за нейните десетилетия на хуманитарна служба към свят на траен мир, изнесе основното си обръщение пред хиляди световни лидери от 171 нации и милиони семейства от цял ​​свят. 

Бан Ки-мун, бивш генерален секретар на ООН, който произнесе приветствения адрес през август 2020 г., сега е един от членовете на нашия комитет за планиране на мозъчни тръстове. Както си спомняте, преп. Пола Уайт, духовен съветник на президента Доналд Тръмп, направи специалните си бележки на същото събитие. Имаше поздравителни съобщения от Hon. Chuichi Date, бивш президент на Камарата на съветниците на Япония, и Hon. Нют Гингрич, бивш говорител на Камарата на представителите на Съединените щати.

Слава Богу , Тръмп си сътрудничи с визията на True Parent за обединението на Корея. Корейският президент също. Не е случайно, че преп. Пола Уайт, духовен съветник на президента Доналд Тръмп, направи специалните си бележки на събитието на True Mother. Не забелязахте ли, че Тръмп използва нашето видео на срещата в Северна Корея?


 
Забележка : Лично аз виждам няколко случая, при които „съпротивлението Q“ спаси живота на Истинския баща. В някои от случаите чрез използване на новите секретни технологии. Кабала ли го уби накрая с техния лабораторен вирус? Няма да се изненадам, ако Истинското семейство се раздели само за да защити родословието, а не за да бъде изгонено от Кабала. Ето защо не е добре да се критикуват Истинските деца. Те са невероятни личности и харесвам факта, че всички те работят за World Peace, по свой собствен начин.
 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:




Share your views...

2 Respones to "Сан Мьон Мун и Потомците на Линкълн"

SEO TIPS BY RAJDEEP KAUR said...

This comment has been removed by the author.
SEO TIPS BY RAJDEEP KAUR said...

Nice Content.
Die cutting machine
Corrugation Machine


September 5, 2023 at 4:09 AM

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info