4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия: Зимбабве 2018масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
Зимбабве 2018

4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
2018 Зимбабве 4000 двойки взеха участие в 'Хио-джеон' Космическа церемония за сватбена благословия, организирана от истински родители на Небето, Земята и човечеството.

(9 юни 2018 г. в Международния конгресен център Harare - Зимбабве)САНМЬОНМУН
Тази международна масова сватба е част от Фестивала, проведен по инициатива на д-р Сан Мьон Мун. Първият Световен фестивал на културата и спорта се провежда в столицата на Корея от 19 до 30 август, 1992 г. Той включва различни професионални конференции, разглеждащи проблемите на науката, религията, средствата за масова информация, жените и техната роля в международните събития. Но най-голямата част от участниците идват, за да участват в церемонията на Международната сватба. Благословията се дава, не само от д-р Мун и съпругата му, но от присъстващи представители на всички световни религии. Прочети...

Международните бракове премахват бареиерите
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
Д-р Сан Мьон Мун е световно известен с възгледите си за ролята на женитбата и семейството. Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство". Днес родители и правителства са безсилни да дадът морално водене на младите и разпадането на семействат излиза извън контрол. Преп. Мун единствен дава реално разрешение.

Надденоминационна и наднационална 
федерация за световен мир

ФЕДЕРАЦИЯТА ЗА ВСЕЛЕНСКИ МИР 
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир

Преодоляване на религиозните бариери

В церемонията участват двойки от всички религии, раси и нации. Организаторите призовават към нова култура на истински семейства и истинска любов. Целта е също така преодоляване на религиозните, расови и национални бариери от миналот. От 1960 г. Сан Мюн Мун благославя хиляди семейни двойки в организираните от него масови сватби. Много от тях са съчетани от самия него. Знае се, че от малък е имал способността да вижда с кой парньор те могат да постигнат пълно допълване на характерите. С годините броя на участниците нараства неимоверно, най-вероятно поради здравите и щастливи бракове на съчетаните от него: 30 000 двойки през 1992 г.; 360 000 двойки през 1995 г.; 3.5 милиона двойки през 1997 годин. До днес, над 120 милиона двойки са взели участие в тези Сватбени Благословии.

Преп. Мун заявява: "Как, ако не чрез смесените бракове ще стане възможно за бели и черни, юдеи и мюсюлмани, ориенталци и западняци да заживеят като единно семейство." Децата от тези бракове ще забравят предразсъдаците от миналото. За участниците, тази сватбена церемония е силно романтична. Те наистина са решени да създадът Истинско семейство изпълнено с любов и ценят факта, че партньорите им са отдадени изцяло на същите идеали. Повечето от съчетаните двойки са международни.От 27 май до 3 юни 2018 г. Главната квартира на СФСМО свика събрание на лидерите на Небесната Африка. Общо 106 лидери от 37 нации взеха участие в Асамблеята, включително националните лидери, генералния секретар на UPF и младежките лидери. Лидерите бяха поканени да обмислят резултатите след Световната среща на върха в Дакар и да предложат следващите стъпки.
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
Share your views...

2 Respones to "4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия: Зимбабве 2018"

Ricky Marsh said...

buyonlinekart
buy hydrocodone online
buy oxycodone online
buy oxycontin online
buy percocet online
buy vicodin online
buy norco online
buy adderall online
buy xanax online


March 1, 2021 at 4:09 AM
Ricky Marsh said...

Get the best deals for oxycodone at oxymediuser. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!
Oxymediuser
buy adderall online
buy hydrocodone online
buy oxycodone online
buy norco online
buy oxycontin online
buy percocet online
buy vicodin online


March 1, 2021 at 4:11 AM

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info