4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия: Зимбабве 2018



масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
Зимбабве 2018

4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
2018 Зимбабве 4000 двойки взеха участие в 'Хио-джеон' Космическа церемония за сватбена благословия, организирана от истински родители на Небето, Земята и човечеството.

(9 юни 2018 г. в Международния конгресен център Harare - Зимбабве)



САНМЬОНМУН
Тази международна масова сватба е част от Фестивала, проведен по инициатива на д-р Сан Мьон Мун. Първият Световен фестивал на културата и спорта се провежда в столицата на Корея от 19 до 30 август, 1992 г. Той включва различни професионални конференции, разглеждащи проблемите на науката, религията, средствата за масова информация, жените и техната роля в международните събития. Но най-голямата част от участниците идват, за да участват в церемонията на Международната сватба. Благословията се дава, не само от д-р Мун и съпругата му, но от присъстващи представители на всички световни религии. Прочети...

Международните бракове премахват бареиерите
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир
Д-р Сан Мьон Мун е световно известен с възгледите си за ролята на женитбата и семейството. Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство". Днес родители и правителства са безсилни да дадът морално водене на младите и разпадането на семействат излиза извън контрол. Преп. Мун единствен дава реално разрешение.

Надденоминационна и наднационална 
федерация за световен мир

ФЕДЕРАЦИЯТА ЗА ВСЕЛЕНСКИ МИР 
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир

Преодоляване на религиозните бариери

В церемонията участват двойки от всички религии, раси и нации. Организаторите призовават към нова култура на истински семейства и истинска любов. Целта е също така преодоляване на религиозните, расови и национални бариери от миналот. От 1960 г. Сан Мюн Мун благославя хиляди семейни двойки в организираните от него масови сватби. Много от тях са съчетани от самия него. Знае се, че от малък е имал способността да вижда с кой парньор те могат да постигнат пълно допълване на характерите. С годините броя на участниците нараства неимоверно, най-вероятно поради здравите и щастливи бракове на съчетаните от него: 30 000 двойки през 1992 г.; 360 000 двойки през 1995 г.; 3.5 милиона двойки през 1997 годин. До днес, над 120 милиона двойки са взели участие в тези Сватбени Благословии.

Преп. Мун заявява: "Как, ако не чрез смесените бракове ще стане възможно за бели и черни, юдеи и мюсюлмани, ориенталци и западняци да заживеят като единно семейство." Децата от тези бракове ще забравят предразсъдаците от миналото. За участниците, тази сватбена церемония е силно романтична. Те наистина са решени да създадът Истинско семейство изпълнено с любов и ценят факта, че партньорите им са отдадени изцяло на същите идеали. Повечето от съчетаните двойки са международни.



От 27 май до 3 юни 2018 г. Главната квартира на СФСМО свика събрание на лидерите на Небесната Африка. Общо 106 лидери от 37 нации взеха участие в Асамблеята, включително националните лидери, генералния секретар на UPF и младежките лидери. Лидерите бяха поканени да обмислят резултатите след Световната среща на върха в Дакар и да предложат следващите стъпки.
масови сватби Сан Мьон Мун Обединителна църква бракове семейства междурелигиозен мир




Share your views...

0 Respones to "4000 двойки в Космическа церемония за сватбена благословия: Зимбабве 2018"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info