Въведение към 12 тома с речи на Учителя Мун



Ранна снимка на Учителя Мун
в традиционна Корейска одежда

Учителя Мун: Послание от Небето

Въведение към 12 тома с речи на Учителя Мун

Човечеството е следвало пътя на страданието, като духовно изплащане, с цел да възстанови идеала за мир и осъществи първоначалния свят на доброто. Агонията на греха и конфликтите, произтичащи от Грехопадението, се е разпространила през цялата история от индивидите до семействата, нациите и света. Човечеството е очаквало посланието на надеждата което ще ни направи способни да отхвърлим това наследство.

Учителя Сан Мьон Мун е посланникът на Небето, изпратен с откровение за цялото човечество в настоящата епоха. Бог призовава Преподобния Мун да работи за спасението на човечеството. Той е Истинският Родител на човечеството, който разкрива небесния път и осъществява идеала на истинската любов, като въплащение на Божието Слово. Или както Александър Хейг, Държавен секретар на САЩ, заявява, "Д-р Мун се откроява, като един голям миротворец и човек, обединяващ света. Той е движещата сила на междурелигиозния диалог и за разбирателството между хора с различен произход, и неговата цел е една -. Мирът и сигурността на света "

Във Въведението на Божествения Принцип - обобщаващо основните принципи, които Бог му разкрива, четем:
"В продължение на десетилетия, той се скита из необятния духовен свят в търсене на истината. Той извървява един път пропит с кръв и страдание... той се бори сам срещу милионни сатанински сили, както в духовния, така и във физическия свят и постига победа над всички тях. Чрез директно духовно общуване с Бог, и срещи с Исус и много от светците в Рая, той разбулва всички тайни на Небето." (Източник)
За да разпространи това ново откровение Учителя Мун дава хиляди речи през целия си живот. Той говори налидерите на религиите, пред учени и политици. Той надхвърля бариерите на религия, раса и националност.
„Нищо не може да се сравни с ценността на истинската любов. Тя има силата да премахва бариерите, които грешните хора са създали, в това число национални, расови, дори и религиозни." Сан Мьон Мун
Думите на д-р Мун са докоснали и променили живота на милиони. Те предизвикват вътрешна, духовна революция; Революция на съвестта, сърцето и любовта и имат силата да променят целия свят. “Той е човек с визия, но и с желанието и способността да направи тази визия реалност", пише Джон Уинфрей, Старши пастор в Баптистката църква.

Чрез него Бог ни разкрива, че семейството е градивният блок на обществото и в него се развива любовта, ацелият свят трябва да се обедини, като едно всеобщо семейство с център Бог, като наш Родител. Стотици хиляди семейства включват брак вдъхновени от неговото революционно учение. 




Share your views...

0 Respones to "Въведение към 12 тома с речи на Учителя Мун"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info