Учителя Мун: Месианската роля за освобождаване на Човечеството



Истинското значение на Месията

Сан Мьон Мун и Месианската роля за освобождаване на Човечеството

В тази статия ще разберете каква е Стурктурата на Паричната система на робство и контрол, защо Всички войни бяха войни на банкерите, и как тази Сатанинска Матрица се разпада, а Русия повежда изхода от Фиатната парична система. Но първо да разберем духовните промени довели до това.

Сега, когато Учителя Мун е в духовния свят, всички структури на сатанинската мрежа на земята стават видими (разкрити).

Това е така, защото злите духове вече не могат да поддържат тези структури. Обратното, на злите духове е наредено да разобличат и демонтират цялата сатанинска мрежа на земята.

Хората трябва да разберат какво е истинското значение на Месия. Не е просто външно и празно название (титла). Това е силата да покориш Сатана, когато човек стане възстановен, истински, усъвършенстван индивид.

Всички събития, които виждаме през последните години, са израз на промените, случващи се в духовния свят, които засягат структурите на земята. Всички структури; политически, финансови, икономически и т.н. Всички те се рушат и се чудят как да оцелеят. Небето повече няма да им позволи да продължат, каза д-р Сан Мьон Мун, ако не се трансформират в служба на човечеството.

„Месията, Спасителят и завръщащият се Господ идва като човек и той също идва, за да пресъздаде човечеството с истината и по този начин да завърши идеала на творението.“ CIG стр.2544

Истината ще направи сатанинските структури неспособни да продължат с триковете си. Истината ще покаже на хората как да създават мирни и любящи семейства, общности, нации, свят и Космос.

"Никога в нашата история те не са били толкова разобличени."

Смели патриоти задействаха сложна военна операция срещу огромната мрежа от корупция. Бушуващата около нас битка е последната фаза на огромна глобална война в сянка. Не между нации, а между силите на доброто и най-невъобразимото зло. Те знаят какво предстои. Никога в нашата история те не са били толкова разобличени. Истината е ясно видима.

Разобличаване и демонтиране на матрицата на Сатаната

Сатана е мапипулаторът зад най-големата Конспирация срещу Бог и човечеството. Иска ми се да е просто теория, но не е! Божественият принцип разкрива истината за Педофилския акт на Луцифер довел до Падналото състояние на човечеството. Принципът разкрива болезнената, безсилна ситуация в която изпада Бог. Неспособен да помогне на страдащите си деца, отвлечени от Сатана. 

Сатана контролираше света с всичките му структури. Съдилищата, политиците и корпорациите служат на Crown Corporation, контролирана от култа за поклонение на Сатана. Така е регистрирано и така функционираше. Демокрацията трябваше само да запази илюзията за свобода. Вижте фактите:

През 1913 г. Федералният резерв беше приет от Конгреса на САЩ, като предаде златните и сребърните резерви на Америка и тоталния контрол върху американската икономика на банкстърите на Ротшилд. Федералният резерв е частна банкова система, която не принадлежи на Америка или на американците. Президентът на САЩ и служители в Конгреса работят за тази корпорация, а не за американския народ. Този частен Фед контролираше всички пари в света. Всяка държава, която се опита да се измъкне, беше унищожена. Прочетете още

Д-р Лий пише за тази сатанинска мрежа на земята. Толкова вплетена във всичко, че е невъзможна за разглобяване, дори за самия Луцифер. Бог никога не е спирал да работи, за да освободи децата си. Но както виждате, това е много, много трудно. Дори членовете не разбират колко реална е духовната война между Доброто и Злото (между Бог и Сатана).

Парична система на робство и контрол

110-ата годишнина от потъването на Титаник на 15 април 1912 г. (убиване на съперничещите милионери, които се противопоставиха на създаването на Федералния Резерв). Година по-късно JP Morgan сформира Федералния резерв без опозиция. Беше изцяло собственост на частни ръце (всички хазарски евреи), но имаше контрол над всички валути на земята. Колкото и добре да е прикрито, това е робство:
  • „Всяка страна в света дарява 80% от данъците си на семейство Ротшилд. Всичко отива в Rothschild Bank в Швейцария. Те все още крадът 80% от данъците на всяка нация. Надяваме се да поправим това в близко бъдеще." Отговор от Глобалния Резерв
Цялата парична система е създадена, за да държи човечеството във вечно робство. Не е илюзия. Луцифер даде правото на определени тъмни кръвни линии да използват магията на правенето на пари от нищото, в замяна на това да пазят човечеството никога да не се развива духовно, чрез постоянни страдания, войни, бедност, наказания, данъци и т.н., и така нататък.

Проучете историята, всеки, който се опита да излезе от банковата система на Fiat Rothschild, беше убит и унищожен. Линкълн опита - беше убит. Малкото най-богати хора, които се противопоставиха на създаването на Федералния резерв, бяха убити на Титаник. Руският цар не го прие. Цялото му семейство е избито и комунизмът е установен. Кенеди се подготви да отдели парите от Федералния резерв. Беше публично убит.

Какво се промени през 2012 г. в тази система за контрол на робството? Федералният резерв свърши! Управлението на Драконовите семейства приключи. Това е огромно. И следващият крах на сатанинския суверенитет беше неизбежен.

„Имаше 22 държави, които се отърваха от банката на Ротшилд и още 14 нации в процес на затваряне на тези банки през следващите 7 дни. VR актуализация. "Централните банки, притежавани от Ротшилд, в 33 държави бяха затворени или в процес на затваряне на росата до банкрут. И много други предстои." Актуализация на ситуацията

Позволете ми да обясня предисторията на тези провиденциални събития.

Провиденчески години и победи за Бога

Малко хора на върха са контролирали земята от хиляди години под прякото ръководство на Луцифер. Ето хронологията, на това как те загубиха дадените им правомощия по години:

Както знаем, Луцифер се оттегли през 1999 г. Загубвайки властта да управлява, той трябваше да се изправи пред Бога и да започне да се разкайва. Божият отговор беше да разруши сатанинската си мрежа на земята, преди да поиска прошка, пише Д-р Лий в своите послания от духовния свят. Но подчинените на Луцифер все още смятаха, че могат да доминират над земята без неговото ръководство, допълва той.

През 1998 Сан Мьон Мун приключи успешно 7 годишния курс за установяване на Завършения Завет и установяването на Божията кръвна линия на земята, чрез Международната Благословия. Така от 1998 г. слугите на Луцифер на земята спряха да получават насоки за бъдещето от своите демони. Проектът Looking Glass спря да работи. В последствие техните лъжи и действия в крайна сметка доведоха до тяхното самоунищожение. Поглеждайки в бъдещето, те виждаха само, че след 2040-50 г. няма дори и следа от съществуването им.

До март 2007 г. т. нар. Черно благородство на управляващите кръвни линии бяха отрязани от Глобалното хранилище, защото всичко на земята вече беше заложено. Не остана нищо за депозиране. Така започнаха финансовите кризи 2008. Балонът започна да се пука, без печатането на пари от нищото.

През 2012 г. договорът им да управляват света изтече. Федералният резерв приключи до 2012 г., но те не ви казват. И досега повечето от тези елитни кръвни линии (Каинова кръв, нямащи емпатия) постепенно се премахват от лицето на земята.

Задкулисната страна на паричната структура на контрола
Отгоре - Мардоке, Енки, Ану (нечовеци, контролиращи земята под Луцифер в продължение на 1000 години) - премахнати 2016 (Те разпределяха новите пари и даваха плановете, управлявайки Глобалния Резерв)
21 Родители - (живееха много дълго) - повечето вече ги няма
42 Възнесени Старейшини (човешки демони/бебеядци - черна магия)
Covens (дават заповеди на 2-те фракции в предната система за контрол)

Предната система на паричен контрол
(1) Драконови семейства (Ротшилд-Казарианци, Червен-Черен-Син Дракон и др.)
(2) Техните Изпълнители - Култът на Черното слънце (военни, разузнаване, мафия, масони, тайни общества и т.н.)

През 2018 г. изтича и договорът на техните Fixers (Орденът на Черното слънце). Те заплашиха да пуснат смъртоносен вирус, ако не им дадат контрол над Back System до 2019 г. Така го удължиха с 3 години с фалшивата пандемия до 2021 г.

На 7 януари 2022 г. всички регистрации бяха анулирани. Без повече FED, правителства, кралски особи. Новата командваща на Глобалния Резерв, Кимбърли Гоген, заяви публично, "Ако продължат да атакуват човечеството, Бог ще отмъсти незабавно," а тя ще им конфискува всичко. "Войната между Доброто и Злото скоро ще приключи," заяви тя. 

Структурата на контрол се разпадад

Виждаме неизбежните последствия от гореописаните промени: 

(1) В последните години забелязвате излизането на огромно количество информация, която в миналото бе стриктно цензорирана. 
(2) Множество нации започват действия за излизане от Фиатната парична система
(3) Нациите под Короната започват да обявяват своята независиост

Белите шапки разглеждат последните действия на Русия като стъпки за премахване на Дълбокия държавен контрол, излизане от тази фалшива фиатна парична система и предотвратяване на плановете на Кабала за ядрена и биологична световна война.

Всички медии, политици и други структури служеха на тази централна парична система за контрол. Но сега всичко започва да се разпада поради духовната победа на Истинските родители за Бог. Техните тайни излизат наяве, а техните структури се разпадат от върха на пирамидата, надолу.

Както казахме, 2012 г. регистрацията на Федералния Резерв изтича. Затова задкулисно започват огромни промени.

Вижте схамата на Банковата система: Ниво 9, което бе доминирано от хуманоиди директно под Луцифер, е възстановено под Бог. Ниво 8 до 6 вече са изчезнали. Ниво 5 до 1 са в процес на почистване и реформиране. Всъщност, там се води борбата за взимане на контрол и как да бъде преобразувана системата. Ето схемата.



Сега, когато задната система беше свалена, предната система, контролирана от Черното слънце, се опитва да поеме контрола. Но те знаеха само как да изпълняват заповеди. И сега не идват заповеди от Демоничния свят. Много структури на Черното слънце също бяха много разделени, така че може да са склонни да се бият помежду си.

Всички войни бяха войни на банкерите

Войните се правят от елита, за да се правят пари от страданията на хората. Така големите банкери взеха нация след нация. С парите си контролират правителствата и армията, но как да накарат мирните хора да се бият помежду си? Ето свидетелство на пилот за реалната ситуация в Украйна: 

„Войната в Украйна е война в стил Covid. Всичко е медия. Разбира се, има бежанци. Това, да. Но украинското правителство и руското правителство са в тайно споразумение с Кабала за създаване на това медийно нещо."

Те трябва първо да създадат две мразещи се една друга фракции, като ипомпат всяка група с противоположна информация. Необходима е пропаганда. Затова притежават и Медиите. Проверете фактите, всички медии, включително социалните медии, са собственост на хазарски евреи.

Не попадайте в капана им. Те искат да спорим помежду си, вместо да виждаме, че и двете страни на войната се контролират от едни и същи кукли. Същите момчета, които създадоха проблема (неонацисти, измъчващи проруснаците) са същите, които представят решението (Русия нахлува, за да ги защити). Точно както Зеленски е всъщност артист (Видео), ВСИЧКО Е ТЕАТЪР.


Русия води изхода от Фиатните пари на Хазарската Банкова Мафиа

Путин, както знаем идва от КГБ и бе слуга на Кабала. Не просто беше от култа на Черно слънце, но през 2015 г. бе избран за негов лидер - Pindar (Черен Принц). По-късно тази позиция беше дадена на Обама и Путин беше убит. 

Според данните, последният двойник на Путин е поставен от Белите шапки. Ето защо докладваме и за привидно добрите му ходове - да видим дали е вярно или просто подхранват тази илюзия.

„Русия излезе първа от Матрицата. Русия изгони Ротшилдови през 2019 г. Русия има рублата, която сега е напълно обезпечена със злато. Индия, Китай и Русия отдавна имат различна парична система, освен SWIFT.

Когато Саддам Хюсеин обяви в Ирак, че повече няма да приема щатския долар за петрол, два месеца по-късно войната избухна в Ирак и Саддам Хюсеин беше убит.

За да се запази американският долар, започнаха много войни. Когато Моамер Кадафи създаде оценена валута за Африка, западната военна мощ отиде в Либия и уби Кадафи. Сега Русия най-накрая разби Петролния-долар (Фиатните пари).

Русия изглежда води пътя за излизане от Матрицата, оставяйки след себе си корумпираната финансова система, медиите, интернет. Разобличаване на СЗО, ЕС, САЩ, НАТО, ООН, ЦЕРН, СЗО, ЦРУ, МОСАД. Русия е на път да реализира свободния свят извън матрицата на Кабала, в която сме били хванати в капан от векове." Капитан Кайл

Какво е важно за Божието провидение?
  • Разкрити и унищожени незаконни, опасни биолаборатории
  • Неонацистите, които безнаказани са убивали невинни в продължение на 8 години, са закръглени
  • Подземни тунели с отвлечени деца и свалени експерименти върху хора
  • Русия и редица съюзни нации преминаха от системата на Рочилд-Хазарската мафиотска банка към нова парична система, обезпечена със злато.

Първоначалният план за Украйна

В оригиналния план на Кабала - Войната е наредена с цел да спечелят милиарди, както и да създаде милиони бежанци и направи основа да сформират своя Нов Израел (Възстановена Хазария). Видеото е на руски език


Дали Русия играе роля да спомогне в този план или ще попречи на Кабала да създаде свой собствен Втори Израел в Украйна. Публикувах видео с техните планове за възстановяване на Хазария на територията на Украйна. Вече писах за историята на Хазария и техните сатанински ритуални убийства на деца и т.н.

Хазарите: Прикрити Сатанисти проникват в Европа

Повечето от съвременните „евреи“, всъщност не са Евреи, а Хазари. Известни със своите ужасни сатанински практики. Счита се че произлизат от Ханаанитите и Финикийците, които се изместват на север и запазват преклонението си пред Баал, включващо ритуални убийства, изнасилвания и пиене на кръв. 

Хазарите се обръщат политически към юдаизма през 8-ми век (но запазват сатанистките си практики). Поради това Русия ги напада и те мигрират на запад през 12-ти и 13-ти век, а Хазарската империя се разпада. Където и да отидеха, хората бяха ужасени (деца изнасилени, ритуално убити). 

1666 г. се появява техния месия, Сабатай Зеви, който открито проповядва кръвосмешение, секс с деца. Веднага в Европа го приемат милиони Евреи, понеже всъщност са си Хазари (Тези практики са си част от традицията им). Той ги подстрекава фалшиво да приемат друга вяра, за да превземат религиите отвътре, докато тайно продължават със Сатанинските си практики. От него произлиза и фикс-идеята им да възстановят Израил. Банкерите издигат Хитлер с тази цел, да изгони Евреите от Европа, за да се преместят в новоприсвоената им нация. Те си създават Холокоста и умело го използват никой да не може да говори срещу тях. Техен е и планът за Комунизация на целия свят. Свят на роби без права. 



Черната Магия в основата на паричната състема

Постепенно с използването на вавилонска черна магия те се превърнаха в банкерите на света. Това става като проникват в западните кралства, стават главни банкери и чрез дълговете си присвояват контрола над западните нации. (Виж историята)

След банкрутирането на монарси, придобиват правото да осеменяват кралските потомствени линии до 2019 г. Затова в последните години са открити много масови гробове на ритуално убити деца в Кралските им имения. (Видео)

Как Хазарската Мафия (ХМ) постига глобален контрол

След като постига контрол над монарсите, Ротшилдови започанаха скрито да управляват Британската империя и разширяват модела си на управление по света. Печели огромни богатства от продажбата на опиум в Китай. Именно Ротшилд нареди масовото унищожаване и геноцида срещу коренното население на Северна Америка. Ротшилдови започват международната търговия с роби – предприятие, което разглежда тези отвлечени хора като обикновени животни. 

Банкерите на Ротшилд научиха рано че войната е чудесен начин да удвоят парите си за кратко време, като дават заеми на двете враждуващи страни. През 1913 г., подкупвайки нечестни членове-изменници на Конгреса, прокарват незаконния, неконституционен Закон за Федералния резерв на Бъдни вечер, без необходим кворум. 

Така ХМ и Ротшилдови създават нелегалната система за данъчно облагане. Печатат пари от нищото на всички централни банки за което държавите влизат в дългове да им изплащат лихви върху тези пари. С други думи, целият свят влиза в дългово робство. Дори Службата за вътрешни приходи е тяхната частна агенция за събиране на данъци, регистрирана в Пуерто Рико. А тези, които се опитат да излезнат от тази дългова парична система бързо намират гиблета си. 

"Ротшилдови и хазарите никога не могат да позволят съществуването на икономическа система, която не зависи от лихварството." (Виж)

Болшевиките бяха създадени от хазарската мафия, като отмъщение за разбиването на Хазария към 1000 г. Сл. Хр. Това обяснява изключителното насилие. По указание на ХМ-Ротшилд, изнасилвали, измъчвали и масово убивали приблизително 100 милиона руснаци, включително жени, деца и пеленачета. 

Идеологическата победа е решаваща

Разпадането на тази Хазарска империя на злото беше невъзможно без идеологическа и духовна победа.

Д-р Сан Мьон Мун, е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Мун никога нямаше да спрем Комунизма." Виж, Мун унищожи Комунизма


Световни лидери днес осъзнават ролята на в. Вашингтон таймс за тази идоелогическа победа. Това обяснява огромното, необосноване преследване срещу основателя, Д-р Мун. Той обедини световните лидери, за да донесе мирен и освободен свят. (виж) И сега виждаме Международен алианс, който се бори външно със структурите на Deep State по целия свят.

Глобална операция за разбиване на Дълбоката държава

"Това което се случва в Украйна е систематично унищожаване на Дълбоката държава" ICON

Позволете ми само да ви напомня; Не е само Русия, която се възпротивява на Централните банки на Ротшилд. Това е военна операция, провеждана от специалните сили на 32 държави. Това продължава повече от 2 години по целия свят. (Вижте картата) В Telegram можете да видите много снимки и видеоклипове. Много от тях са ужасяващи експерименти и малтретиране на деца. (1)(2)(3) Продължавайте да следвате информацията, която ви давам. Продължавайте да се молите за Божията победа.

Както Кирстен съобщи, "Всичко е подкрепено от Космическите сили и Глобалния военен алианс. Тъй наречените Белите шапки, които наблюдават глобалната операция." Тя обяснява положителните промени, които трябва да се осъществят, докато тази разбита финансова система се оправя. (Видео)

Заключение

Както обясни Учителя Мун: „Тъй като човечеството е получило сатанинска кръв, хората не могат да се върнат при Бог сами. Така че Месията трябва да извърши абсолютно възстановяване на родословието, подновяване на кръвната линия, която беше осквернена от Сатана.“

Сега, когато линията на Сатана губи власт, неговият суверенитет естествено се срива. Истинският Баща, Сан Мьон Мун, обясни, че не трябва да държим тези рушащи се структури, сякаш те са единственото ни спасение. Точно обратното, те трябва да си отидат, за да може да се появи новият свят на Културата на сърцето.

По същество това означава възстановяване на Четирите сфери на сърцето (Детска-любов, Братско-сестринска любов, Съпружеска любов, Родителска любов). Следователно хомосексуализмът, педофилията, свободният секс и всички други последици от грехопадението трябва да изчезнат. 

Само културата на истински и любящи семейства може да бъде основата на Божия идеален свят. Този свят идва сега. Семействата на Благословеното Обединение са тези, които носят тази революция на сърцето и съвестта по света.


снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Свържете се с нас: 
 Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София
email: worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.




Share your views...

0 Respones to "Учителя Мун: Месианската роля за освобождаване на Човечеството"

Post a Comment

Най-четените статии

 

© 2010 Сан Мьон Мун All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info